Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی پنجشنبه شب در شورای اداری استان فارس با اشاره به فرآیندهای سفر گفت: قبل از انجام سفر، مذاکرات، مطالعات و بررسی‌هایی صورت می‌گیرد و هیئت‌هایی نیز برای بررسی نیازها به استان اعزام می‌شوند سپس جلساتی نیز با وزرا و سایر متولیان برگزار می‌شود تا میزان اعتبارات تخصیصی تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه با این تفاسیر سفرها شامل مطالعات قبل، بررسی‌های حین سفر و مطالبات بعدی است، گفت: در این چهل ساله چنین روشی در شوراهای اداری دنبال نمی شده است زیرا در گذشته استانداران در تهران نیازها را مطرح می‌کردند و مصوب می‌شد اما در روند فعلی همه نیازها در شورای اداری مطرح و اعلام می‌شود که با این شرایط همه دولت متوجه خواهد شد که تمام مسئولان فعال در هیئت دولت باید برای تحقق مصوبات اقدام کنند.

رئیس جمهور اسلامی ایران گفت: این ۱۰۰ طرحی که مصوب شده همه مسائل استان نیست بلکه بخش دارای اولویت فارس است زیرا تا وقتی طرح نیمه تام وجود دارد نباید دنبال طرح جدید برویم.

اولویت با طرح‌های نیمه تمام

رئیسی با اشاره به سفر خود به مرودشت گفت: مردم منطقه آب برای استحمام هم مشکل داشت از این رو طرح‌های نیمه تام باید سریعاً دنبال شود.

وی با اشاره به خشکسالی و مسائلی که امروز استان و منطقه گرفتار آن شده، گفت: باید پیگیر مشکلات باشیم و به نحوی از این محدودیت خارج شویم و راهکارهای آن را وزیر نیرو مطرح کرد که کمیته‌ای برای رفع مسئله خشکسالی تشکیل دادند.

وی گفت: این ظرفیت متناسب با مسائل استان توزیع می‌شود و مردم هم راضی خواهند شد تا خودشان در رفع مشکلات همراه دولت باشند.

رئیس جمهور اسلامی ایران گفت: فارس به خاطر وجود ارزشمند علما، دانشمندان و شعرای بزرگ، به قطب فرهنگی تبدیل شده است و از این رو باید این جایگاه فرهنگی حفظ شود که این امر نیاز به کار و تلاش دارد.

کارخانه آزمایش انبار پیاز شده است

حجت الاسلام رئیسی با اشاره به ساماندهی اطراف حرم مطهر شاهچراغ (ع) نیز گفت: ساماندهی اطراف حرمین شریفین باید انجام و جزو برنامه‌هایی است که ما وظیفه داریم که حتماً دنبال شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: صنایع غیر فعال استان باید فعال شوند، صنایع چه در شهرک‌های صنعتی و چه در مناطق دیگر فعال شود، مثلاً کارخانه آزمایشی فقط اسم آن مانده بود و برخی از قسمت‌های کارخانه به انبار پیاز تبدیل شده که بسیار تأسف انگیز است.

وی گفت: باید تلاش شود بخش‌هایی که با اقدامات مقدماتی می‌تواند فعال شود و مدیران استانی و وزارت صمت کمک کند تا به چرخه تولید قرار بگیرد.

نجات کشور در گروی رونق تولید / تسهیلات بانکی به سمت تولید برود

وی با اشاره به اینکه ما در کشور باید تولید کننده باشیم، افزود: نجات کشور در گروی تولید است چه در صنایع و چه کشاورزی، اینکه بگوییم فلان کالا را از خارج وارد کنیم کشور را از استقلال صنعتی خارج خواهیم کرد.

رئیس جمهور اسلامی با تاکید بر اینکه تولید در کشور باید رونق یابد، تاکید کرد: رؤسای بانک‌ها تسهیلات را به طرف تولید ببرند و اینکه نباید کارخانه‌ای ۱۰ سال معطل نقدینگی باشد. از طرفی همه ما بحث می‌کنیم از افزایش نقدینگی از این رو این روند باید عملیاتی شود. اگر این اتفاق رخ ندهد و نقدینگی به سمت دلالی برود، تبدیل به سیل بنیان کن می‌شود.

حجت الاسلام رئیسی همچنین گفت: اقتصاد گردشگری فارس و شهر شیراز باید فعال شود و گردشگری سلامت، زیارت و سیاحت باید مورد برنامه ریزی جدی قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه بخشی از درآمد گردشگری باید صرف همان منطقه شود، گفت: اگر درآمد گردشگری بالا برود باید درصدی از درآمد آن صرف و خرج مشکلات اطراف خودش بشود.

سرمایه گذاری در فارس تضمین شده است

رئیس جمهور اسلامی ایران گفت: شیرازی‌ها و ایرانی‌های مقیم خارج باید بدانند که بهترین نقطه برای سرمایه گذاری استان فارس است و در اینجا سرمایه گذاری تضمین شده است.

وی گفت: برای صنایع پتروشیمی و پایین دستی و هم در حوزه کشاورزی و به خصوص تکمیل زنجیره ارزش ظرفیت‌های خوبی برای سرمایه گذاری در استان فارس وجود دارد.

بدون شرح مشخص است چه دولتی تحویل گرفتیم

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود گفت: مشکلاتی وجود دارد که خود مردم می‌دانند. همه صاحب نظران اقتصادی و مردم هم به آن واقف هستند و اگر مردم عدد و رقم هارا ندانند به سفره خود و به پول ملی نگاه می‌کنند و متوجه می شوند که چه خبر است و باید گفت بدون شرح معلوم است چه دولتی تحویل شده است.

وی گفت: با این حال بنا نداریم بپردازیم که در گذشته چه بوده بلکه باید امید به جامعه بدهیم و وظیفه ما است که در عمل به مردم امید بدهیم.

وی در انتهای سخنان خود تاکید کرد که آینده را روشن می‌داند و به طور حتم آینده وضعیت روشنی خواهد داشت.

کد خبر 5327795

منبع: مهر

کلیدواژه: سیدابراهیم رئیسی شیراز ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا واکسن کرونا کرمانشاه شیراز سیدابراهیم رئیسی عکس استانها شیوع کرونا ایلام یادروز حافظ گرگان نیروی انتظامی رئیس جمهور اسلامی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۸۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی،‌ رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

به گزارش ایسنا،‌ بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • زیرگذر طرح بزرگراه شهید تندگویان به بهره برداری می رسد
  • معاون شهردار تهران‌: زیرگذر پروژه بزرگراه تندگویان تا دو هفته آینده باز می شود
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است
  • هاشمی: نیم همت برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها درنظر گرفتیم
  • شرط ژاوی مشخص شد: خرید ستاره سیتی
  • ببینید | ️جبلی: در آینده نزدیک تکلیف حق پخش ورزش مشخص خواهد شد‌