Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول عوده زاده

۱. بهترین اقدام جهت انعکاس مشکلات و حجم بحران گرفتن فیلم و انتشار آن بدون نوشته، موسیقی و شعارهای احساسی است؛ روی فیلم‌هایتان چیزی ننویسید تا راحت تر بازنشر شوند. سعی کنید شرح فیلم را بدون دخالت احساسات و توصیفات و صفت های اغراق آمیز و قضاوت منتشر کنید. تنها آنچه که می بیند را بنویسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعی کنید خبر و شرح عکس ها و فیلم ها را از تحلیل و تفسیر جدا کنید.

۲. با مردم مصیبت زده گفتگو کنید، از آنها بخواهید نیازهایشان را بگویند، موقعیت‌شان را.
از مردم بخواهید مشکلاتشان و مطالبتشان را بگویند.

۳. مستندسازی اطلاعات و آمار از زبان سیل‌زدگان و همچنین توصیف فضای موردنظر و شرایط بحران به وسیله نوشته و فیلم گام اساسی است.

۴. هنگام نوشتن گزارش تصور کنید که خواننده شما از هیچ چیزی اطلاع ندارد و شما باید جزئی‌ترین اطلاعات و توضیحات را به وی بدهید

۵. عنصر سرعت در پوشش حوادث و بحران‌ها را فراموش نکنید. شرایط در وضعیت سیل به سرعت همان سیل تغییر می‌یابد. البته سرعت را نباید فدای صحت یا دقت کرد. انتشار خبر صحیح و دقیق اولویت دارد.

۶. اگر با موبایل فیلم می‌گیرید، لطفا آن را در حالت افقی قرار دهید. استفاده از فیلم‌های عمودی برای رسانه‌ها سخت و گاها ناممکن است

۷. ارائه اطلاعات درست و درست‌نویسی رمز موفقیت است. همچنین در کنار اخبار بد، به چیزهای خوب هم بپردازید. مثل فداکاری‌های مردمی.

۸. خبرها عکس ها و فیلم های دریافتی را حتما از منابع مختلف راستی آزمایی کنید تا از انتشار مطالب نادرست و غیردقیق جلوگیری کنید.

۹. به حریم خصوصی افراد و خانواده های آسیب دیده احترام بگذارید. چهره کودکان را در موقعیت های بد یا موقعیت های که در آینده می تواند منجر به شرمندگی یا خجالت آنها شود غیرشفاف کنید‎.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خبرنگار سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۸۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با تأکید بر ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب، گفت: اگر دانش افراد در کسوت‌های مختلف روزآمد نشود همچون آب و سرابی خواهند بود که پس از مدتی به‌دلیل سیالیت نداشتن علمی از بین خواهد رفت.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، علیرضا دانشی در حاشیه نخستین روز از برگزاری دوره آموزشی اقتصاد انرژی ویژه مدیران ارشد سازمان، بیان کرد: موظف و مکلفیم به عنوان شرکتی صنعتی و بزرگ در کشور و منطقه، پیرامون روزآمدسازی اطلاعات خود اقدام‌های لازم و مؤثر را انجام دهیم.

وی افزود: اهمیت کسب علم برای مناطق نفت‌خیز جنوب به‌دلیل گستردگی حوزه عملیات و تنوع مأموریت‌ها بیش از دیگر دستگاه‌هاست، از وجهی دیگر این مجموعه بنگاهی اقتصادی نیز به شمار می‌آید و باید براساس منطق اداره شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب بر ضرورت اهتمام مدیران و کارکنان در علم آموزی تأکید کرد و گفت: دین و شریعت برای طلب علم جایگاهی ویژه‌ قائل است، به‌طوری که در آموزه‌های قرآنی نیز ارزش انسان به دانش او ذکر شده است.

دانشی تصریح کرد: انتظار می‌رود که مدیریت منابع انسانی در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اهتمامی ویژه و تلاشی مضاعف برای برگزاری دوره‌های آموزشی مدیران و کارکنان تلاش کند.

مرکز توانمندسازی مدیران و کارکنان راه‌اندازی می‌شود

در ادامه این نشست، ابوالقاسم حبیبی‌پور با بیان اینکه در نظر داریم که دانش مدیران را به موازات کارکنان صنعت نفت ارتقا دهیم، بیان کرد: سرانه آموزش مدیران نیازمند بهبود است از این رو برای مجموعه آموزش برنامه‌ریزی جدی شده است تا این سرانه به حداکثر برسد.

وی از راه‌اندازی مرکز توانمندسازی مدیران و کارکنان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: رایزنی‌های اولیه به‌منظور راه‌اندازی این مرکز در تهران انجام شده است و با تاکید مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز طی امسال اقدام‌های لازم برای راه‌اندازی این مجموعه آموزشی کلید خواهد خورد.

مدیر منابع انسانی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در پایان با تاکید بر ضرورت حضور فعال مدیران در دوره‌های آموزشی تصریح کرد: بقا و رشد هر سازمان به مدیران وابسته است، از این رو روزآمدسازی اطلاعات آنها تضمین کننده موفقیت مجموعه تحت مدیریت آنها خواهد بود.

دیگر خبرها

  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب
  • بازدید میدانی یحیی السنوار از مناطق درگیری در غزه